Är du en av våra nya ambassadörer?

Skulle du kunna tänka dig att vara ambassadör för Sisi Copenhagen och skapa innehåll på sociala medier (främst Instagram), där du berättar genuint och personligt om våra smycken? Då kan du bli en av våra nya smyckesambassadörer! Om du väljas har vi sammanställt ett attraktivt ambassadörsprogram.

Det vi letar efter...

Du har en autentisk och personlig profil med en känsla av estetik på Instagram (och eventuellt andra sociala medier), där du fortlöpande vill dela ärligt och visuellt vackert innehåll med våra smycken. Vi väger din profil och stil högre än det exakta antalet följare du har, och accepterar din ansökan om du har minst 500 följare och en öppen profil.

Varför bli ambassadör för Sisi Copenhagen?

Du måste gilla våra smycken och vilja bli associerad med Sisi Copenhagen. Du kommer naturligtvis att belönas för dina ansträngningar och det är också möjligt att få din profil exponerad för våra + 100 000 prenumeranter/följare över våra kanaler (t.ex. är det möjligt att presenteras i vårt nyhetsbrev). Men viktigast av allt, gör det om du älskar att uttrycka din personliga stil genom smycken, lika mycket som vi gör!

Intresserad?

Ansök via formuläret nedan - vi granskar regelbundet ansökningar och återvänder så snart som möjligt om vi tycker att det är en bra matchning. Om du godkänns skickar vi vårt ambassadöravtal som vi kommer att ingå när samarbetet inleds.

Vi ser fram emot att höra från dig ♡
Möt våra ambassadörer...