Du ska inom 30 dagar skicka dina varor retur. 

Om din order ska användas som present så kan du skriva en kommentar i ordern när presenten ska ges så gäller de 30 dagarna för retur, från den dagen. 

Om du vill returnera eller byta ut din beställning, vänligen kontakta oss på shop@sisicph.se. Ange ditt beställningsnummer i meddelandet, samt om du vill byta eller returnera. Om du vill använda vår returfraktmetod skickar vi en fraktetikett via e-post. Det kostar 75 SEK att skicka tillbaka en order med retur. 

Om du inte önskar att använda vår returlösning så kan du skicka varan retur med din föredragna fraktleverantör till vår företagsadress. Det är viktigt att du skickar till vår företagsadress, som anges här under, om detta skulle vara fallet. Paketet som ska skickas retur skickas då till: 

Sisi Copenhagen ApS
Østerbrogade 64, hj.
2100 København Ø
Danmark
Att: Retur

Vi försöker att påskynda returneringsprocessen i den mån vi kan men behandlingstiden vid en retur av en beställning kan ta upp till 7 vardagar. När vi har behandlat din retur får du ett mail med bekräftelse på att din retur har behandlats. Om du önskar att returnera och få pengarna tillbaka så kan det gå upp till 4 bankdagar från att vi har bekräftat din retur till att du kan se pengarna på ditt bankkonto. 

Retur/Byte: 

Du kan få pengarna retur, byta till ett annat smycke eller byta till ett presentkort. 

Retur: Om du önskar att få pengarna tillbaka så ska du bara skicka smyckena retur till oss med returblanketten bifogad samt utfylld, så återbetalar vi din order när vi mottar ditt returpaket. 

Vi kan bara återbetala pengarna till samma kort som användes vi köpet av ordern. 

Byte: Om du önskar att byta till ett annat smycke eller till ett presentkort så ber vi dig att skicka smycket/smyckena retur och bifoga returblanketten i paketet, där du också fyller i vad du önskar att byta till. När vi mottar din retur så byter vi och skickar ett nytt smycke eller presentkort till dig. Om det skulle vara en prisdifferens så kontaktar vi dig. 

Retur/byte av smycke mottaget som present: 

Om du vill returnera eller byta ut din beställning, vänligen kontakta oss på shop@sisicph.se ange ditt ordernummer. Om du inte vet ditt ordernummer så kan du som referens skriva “present + fullständigt namn på personen som köpt smycket” - så kan vi finna beställningen i vårt system.

Retur: Om du har mottagit ett smycke som en present som ska returneras, så behöver vi ordernumret (eller fullständigt namn på personen som har köpt smycket) så att vi kan hitta beställningen och det betalkort, som pengarna ska återbetalas till. Vi kan endast återbetala pengarna till samma kort som har betalat för beställningen. Returnera presenten till oss tillsammans med returetiketten, så kommer vi återbetala pengarna till betalkortet som användes vid köpet av ordern. 

Byte: Om du har mottagit ett smycke som en present och ska byta det, så ber vi dig skicka smycket retur till oss och bifoga returetiketten i paketet, där du också skriver vad du önskar att byta till. När vi mottar din retur så byter vi och skickar sedan ett nytt smycke eller ett presentkort till dig. Om det skulle vara en prisdifferens så kontaktar vi dig. 

Retur av en order köpt med kampanjerbjudande: 

Villkoren för att returnera ordrar som är köpta med kampanjerbjudanden hittar du här