Välkommen till Sisi Copenhagen. Vi är en dansk smyckesfirma med en stor passion för smycken. Vi skapar vackra, tidlösa och klassiska smycken i äkta material - och så gör vi det till väldigt fördelaktiga priser ♡

Vårt fokus är att skapa enkla och stilfulla smycken som alla har lust att bära. Vi utvidgar och utvecklar kontinuerligt vårt smyckessortiment med nya designs. Vi är inte rädda för att tänka utanför boxen och ser hela tiden till att vi utmanar oss själva kreativt. 

Vi önskar att bjuda in dig till vår värld av smycken i eleganta och vackra designs som alla är framställda i ädelmetaller och som du därmed kan ha i många år framöver. Vi vill gärna dela vår passion och tycker att alla borde ha möjlighet att unna sig själv med vackra smycken utan att kompromissa med kvaliteten. 

Vi hoppas här hos Sisi Copenhagen att vi har inspirerat dig till att ta en titt på våra smycken. 

Våra smycken

Alla våra smycken är gjorda i 925 sterling silver, förgyllt sterling silver eller massiv guld med olika halvädelstenar eller äkta sötvattenpärlor. Dessa utmärkta material försäkrar att dina smycken från Sisi Copenhagen kommer hålla i många år. 

Vi samlar endast på nöjda kunder

Vi tycker det är viktigt att våra kunder är nöjda och glada för deras köp. För att ge våra kunder full trygghet så erbjuder vi alltid gratis frakt och möjlighet att betala med Klarna.Det betyder att köpet blir fullständigt riskfritt och att våra kunder kan titta, känna och prova smyckena på i lugn och ro därhemma.

Vi gör vårt bästa för att ge dig en god upplevelse när du köper ett smycke från Sisi Copenhagen. Om du har några frågor/kommentarer/förslag eller liknande så kan du alltid kontakta oss på shop@sisicph.se så svarar vi dig så snart som möjligt. 

Du kan också läsa mer om våra kunders upplevelse här

Möt Vivi

Vart kommer idén om att starta ett smyckesmärke ifrån?

Jag har arbetat med smycken så länge som jag kan minnas - och lite till. Min mamma har designat och sålt smycken hela min uppväxt och sedan jag var omkring 2 år så har jag varit en del av min mammas verksamhet.

Under mina tonårsår så hjälpte jag till i min mammas firma men i en period såg det faktiskt inte ut som att jag skulle följa hennes fotspår. Jag började studera och startade en karriär som revisor och rådgivare för stora verksamheter. Efter några år som karriärkvinna blev smyckes- och entreprenörslusten för stor i 2016 och jag beslutade mig för att starta mitt egna smyckesmärke. “Sisi” och vår logo är inspirerad av min mamma. Under 1970-talet sålde hon förgyllda orkidéer - den kollektionen kallade hon då Sisi och tecknade den fina loggan med inspiration från orkidéen. 

Jag fick lov att “ärva” både namn och logo, och min mamma blev samtidigt min primära leverantör av de smycken som jag har utvalt och designat till Sisi Copenhagen. Därefter har verksamheten vuxit och idag är vi 11 medarbetare och kontorhunden Luna på vår adress i Köpenhamn. 

Vad är målet med Sisi Copenhagen?

För mig har Sisi copenhagen från dag ett handlat om dig. Dig som kund. För mig är det viktigt att man alltid får smycken av högsta kvalitet, med den bästa servicen och till rimliga priser. 

För mig börjar kvalitet med material; alla våra smycken är skapade av ädelmetaller - dvs. 925 sterling silver och våra förgyllningar är av 18 karat guld. Våra “Fine Jewelry” smycken är som minimum 9 karat massiv guld. Vi använder endast äkta sötvattenpärlor och halvädelsten. Aldrig glas eller konstgjorda pärlor. 

För mig betyder det otroligt mycket att alla som har köpt smycken hos oss är mer än nöjda. Med mer än 2.600 omdömen på Trustpilot och en score på 4,9 så är vi på god väg. Varje gång vi får annat än ett 5-stjärnigt omdöme så måste jag medge att det gör lite ont i hjärtat… Jag är först helt nöjd när alla våra omdömen är 5 stjärniga :) 

Vilka smycken bär du själv nuförtiden?

Även fast jag omger mig med smycken varje dag så älskar jag fortfarande att bära dem. Min lilla son har nu kommit till en ålder där han har börjat gripa tag i saker, vilket naturligtvis gör att man ska vara extra uppmärksam när man går med smycken - så de mindre örhängena i min samling används extra mycket just nu :) 

Jag tycker generellt om mer klassiska looks men de får gärna ha en modern tvist. Jag har länge primärt gått med förgyllda smycken men tycker också rätt mycket om att mixa guld och silver. Det fantastiska med smycken är att man kan kombinera dem på otaliga sätt och kan skapa olika uttryck. Det är bara fantasin som sätter gränser.