Sisi Copenhagen 

Sisi Copenhagen ApS
Cvr-nr./VAT: 37 84 66 94

A. L. Drewsens Vej 2, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
shop@sisicph.se 
(+45) 31179444

Säkerhet

Sisi Copenhagen använder en godkänd betalning server som krypterar all din betalningsinformation med SSL (Secure Socket Layer protocol). Det betyder att dina uppgifter förvaras säkert i betalningsmodul. Det betyder att din information inte kan avlyssnas. Vår betalningsleverantör uppfyller kraven för PCI DSS. 

Vi ingår inte köpeavtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Betalning

Alla priser på Sisi Copenhagen är angivna i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Sisi Copenhagen står själv som utgångspunkt för eventuella avgifter vid genomförandet av transaktioner med mindre något annat är angivet. 

När du har genomfört ditt köp så mottar du alltid en orderbekräftelse efter på den mail du angav vi beställningen. Betalning kommer först dras från ditt konto när varan har skickats från oss. 

www.sisicph.se kan du betala med den vanligaste betalningskorten. Betalningskort som vi accepterar inkluderar Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard och Maestro. Du kan även betala med Klarna eller Apple Pay.

Klarna 

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår Integritets- och cookiepolicy för mer information om detta.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Villkor för Klarna som betalningsmetod

Notera att Klarna inte godkänner ”annan leveransadress” på beställningar utan det går endast att leverera till köparens folkbokföringsadress.

Klarna erbjuder ett Köparskydd, vilket bland annat innebär att du som konsument inte behöver betala för dina beställda varor förrän du har mottagit dem, samt att Klarna assisterar dig med problem som relaterar till ditt köp.

Kostnader och avgifter

Klarna tar ut en fakturaavgift om 0 kr per köp. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer en påminnelseavgift om 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Kreditprövning och personuppgiftsbehandling

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-post. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Klarna behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. De kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om denna delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta Klarna med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, Dataskyddsinformationen.

Leverans

Sisi Copenhagen levererar till fraktleverantörer på alla vardagar. Våra leveranspartner är GLS, som har en leveranstid på ca. 2-4 vardagar, och PostNord, som har en leveranstid på ca. 4-7 vardagar. 

Vår gratis, standardleverans skickas med Postnord eller GLS och kan både levereras till postombud eller som hemleverans - detta har en leveranstid på ca. 2-7 vardagar. Vi erbjuder också leverans med GLS till postombud som har en leveranstid på ca. 2-4 vardagar och som kostar 30 SEK. 

Vi erbjuder alltså gratis frakt på alla ordrar när man väljer leverans med PostNord och alla ordrar mottar en spårningslänk efter beställningen så att du kan följa din order. 

Retur och byte

Sisi Copenhagen erbjuder 30 dagars returrätt när du handlar hos oss.

Om du vill returnera eller byta ut din beställning, vänligen kontakta oss på shop@sisicph.se. Det kostar 50 SEK att skicka tillbaka en order med retur. 

Läs vår vägledning till hur du returnerar och byter här.  

Våra villkor för returnering på ordrar köpta i samband med kampanjerbjudanden hittar du här

Vår returadress är:

Sisi Copenhagen ApS
A. L. Drewsens Vej 2, 1.
2100 København Ø
Danmark 

Om du har frågor gällande vår returpolicy så kan du kontakta oss på shop@sisicph.se 

Ångerrätt

Sisicph.se tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt. Ångerrätten löper ut 14 dagar efter dagen du mottog din/dina produkter.

Om du önskar att ångra en vara så ska du skriva till oss inom 14 dagar från uthämtningsdatum. Du kontaktar oss på e-postadressen shop@sisicph.se. I ditt mail ska du tydligt meddela oss om att du önskar att använda din ångerrätt.

Du har därmed rätt att ångra ett köp inom de första 14 dagarna efter mottagen leverans, förutsatt att produkten skickas tillbaka i samma skick som när du mottog den. Vi kan kräva en ersättning för värdeminskning om du har använt eller hanterat varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att fastställa dess typ och egenskaper. Värdeminskningens storlek avgörs beroende på situation. Du är alltså ansvarig för eventuella värdeminskningar av varan vid felaktig hantering av den som är utöver att kontrollera varan.

Du har rätt att återfå pengarna vid utnyttjande av ångerrätten, detta inom 14 dagar från den dag då vi mottagit ditt meddelande. Du kan dock eventuellt få vänta tills varan har kommit i retur till oss alternativt att du lämnar ett bevis på att varan har skickats retur till oss. Notera att det inte är möjligt att ångra ditt köp genom att endast vägra att hämta ut din beställning utan att samtidigt tydligt meddela oss om detta. Du har som konsument rätt till en återbetalning inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om ångerrätten eller om öppet köp är tillämpbart på varan.

30 dagars returrätt

Utöver den lagstadgade ångerrätten så erbjuder vi 30 dagars full returrätt på varor köpta i vår webbshop. Dessa 30 dagar gäller från den dag som paketet har ankommit till postombudet/ditt hem och du ska meddela oss att du vill returnera inom denna 30 dagars frist. Paketet ska skickas retur inom rimlig tid och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill returnera din beställning. 

Om du vill returnera eller byta ut din beställning, vänligen kontakta oss på shop@sisicph.se

Om du inte önskar att använda vår returlösning så kan du skicka varan retur med din föredragna fraktleverantör till vår adress. Det är viktigt att du skickar till vår företagsadress och returen ska då skickas till: 

Sisi Copenhagen ApS
A. L. Drewsens Vej 2, 1.
2100 København Ø
Danmark
Att: Retur

Varans skick vid retur

Du står ansvarig för eventuell värdeminskning av varan som orsakats av annan hantering än vad som är nödvändig för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar. Med andra ord - du kan prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk butik. 

Om varan har provats utöver vad som har beskrivits ovanför så betraktar vi den som använd, vilket betyder att du vid ångrande av köp endast kan få betalt tillbaka en del eller inget av köpbeloppet beroende på situation. 

För att motta hela köpbeloppet retur så ska du alltså endast göra samma som man gör i en fysisk butik. Du får prova varan med inte ta den i användning. 

Reklamationsrätt

Vid varuköp hos sisicph.se så är Konsumentköplagen gällande och hos Sisi Copenhagen har du som konsument reklamationsrätt i 3 år. Om din reklamation är berättigad så kan du antingen få varan reparerad eller utbytt. Reklamationen ska ske inom skälig tid efter upptäckten av defekten. Reklamationer som görs 2 månader efter upptäckande av fel anses alltid vara inom en skälig tid. 

Om du vill reklamera så skriver du till oss på shop@sisicph.se och du beskriver också då grunden till reklamationen samt anger ditt ordernummer. 

Reklamationen är inte gällande på fel och skador som har uppstått vid felaktigt användande av produkten. Sisi Copenhagen täcker returkostnader inom rimlig omfattning.  

Klagomål – översikt och länkar

Om du har klagomål på en produkt som är köpt i vår webbshop så får du gärna kontakta oss på shop@sisicph.se.

Skulle vi inte nå till en lösning så har du möjlighet att gå vidare med ärendet till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).


ARN: https://www.arn.se/

Allmänna Reklamationsnämnden Box 174

101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr


Cookie och integritetspolicy

Vi registrerar dina personupplysningar med ändamålet att kunna leverera dina beställda varor till dig. Dina personupplysningar registreras hos Sisi Copenhagen ApS och förvaras i fem år, därefter raderas upplysningarna. När upplysningarna samlas in via vår webbsida så försäkrar vi att det alltid sker vid angivande av ditt uttryckta samtycke, så att du är informerad om precis vilka upplysningar som samlas in och varför. 

Vi använder cookies på vår hemsida. En cookie är en liten textfil som registrerar och sparar ditt beteende på hemsidan, samt registrerar dig som användare. 

Vi använder cookies till: 

  • Att förbättra hemsidans användarvänlighet
  • Att analysera användandet av vår hemsida och samla in statistik om besökande 
  • Till administration av hemsidan och för att möjliggöra användning av funktioner som är förbundet med e-handel

När du använder vår hemsida så samtycker du till vår användning av cookies. 

Läs mer om cookie och integritetspolicy här


Våra allmänna villkor uppdaterades senast 01-05-2021.