Våra smycken

Alla våra smycken är gjorda i 925 sterling silver, förgyllt sterling silver eller massivt guld med olika halvädelstenar eller äkta sötvattenpärlor. Dessa fina material försäkrar att dina smycken från Sisi Copenhagen kommer hålla i många år. 

Smyckesvård

Smycken från Sisi Copenhagen kan hålla i många år om de behandlas med omsorg. Det rekommenderas att du följer nedanstående råd: 

  • Använd en mjuk trasa att putsa och torka dina smycken med
  • Ta av dina smycken när du duschar eller tränar
  • Undvik att dina smycken kommer i kontakt med parfym, krämer, nagellacksborttagning, hårspray och liknande
  • Förvara dina smycken i en lufttät påse om du vill undvika att dina smycken i sterling silver blir mörkare som en del av den naturliga oxideringsprocessen. Om ett smycke har blivit oxiderat så kan det putsas upp så att det blir blankt och fint igen

Förgyllning och återförgyllning

Även om vår förgyllning är tjockare än branschens standard så är det fortfarande ett väldigt tunt lager av äkta guld. Precis som sulan dina favoritklackar slits med tiden, så kan det inte undvikas att dina smycken även slits vid användning. Detta gäller även för våra förgyllningar som med tiden kommer slitas igenom. Om du följer våra råd under “Smyckesvård” så går det längre tid innan detta sker. Om du önskar att ett guldsmycke ska hålla för evigt så borde du överväga att köpa smyckena från vår Fine Jewelry Kollektion då dessa massiva guldsmycken består av äkta guld. 

Vi erbjuder dock som en unik service att du kan skicka dina förgyllda Sisi Copenhagen smycken tillbaka till oss för att bli “återförgyllda”. Rent praktiskt så ersätter vi ditt smycke med ett nytt, som har en ny färsk förgyllning, och så smälter vi ditt gamla smycke och skapar ett nytt. Om du är intresserad av att höra vad vi kan erbjuda för just dina smycken så kan du kontakta oss på shop@sisicph.se och så kan vi se om det är möjligt samt se vad priset skulle vara för denna service.